Elscootrarna tar över städerna

Precis som på gatorna i Los Angeles sprider sig elscootrarna som en löpeld även i städerna i Sverige.

Bird som elscootrarna i Los Angeles heter syns i många delar av staden. Det är det mycket praktiska färdmedlet som vem som helst kan hyra när som helst. Den främsta fördelen med denna typ av “kollektivtrafik” är att du kan ställa bort den vart som helst. Genom appen som du använder för att hyra elscootrarna kan du även hitta en scooter i närheten av dig.

Det svenska företaget VOI har nu släppt sina elscootrarna fria i flera städer runt om i Europa. I Sverige finns de nu i Stockholm, Malmö och i Göteborg men troligtvis kommer de till fler städer i Sverige. Lantzen huserar i just Göteborg och det är svårt att missa att elscootrarna tar över staden. Scootrarna kan man hitta runt vilket gatuhörn som helst så som innanför någon häck intill ett lägenhetshus. VOI har tagit fram en mycket smidig app där du i appen hyr och letar rätt på elscootrarna.

Elscootern som VOI använder sig av är av märket och modellen Ninebot ES2 och den tillverkas av Segway. Mer information för denna modell hittar du här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *