Lantzen stödjer barncancerfonden


För oss på Lantzen är det viktigt att vara med och bidra till en bättre värld. Därför beslutade vi oss för att skänka 10 % av vår vinst under 2019 till barncancerfonden. Vår insamling har dragit in 6 595 kr till barncancerfondens viktigt arbete. Detta är vi väldigt stolta över och vi vill tacka alla som har varit med och bidragit!

Barncancerfonden jobbar med att bekämpa den vanligaste dödsorsaken bland barn mellan 1 och 14 år. I dag dör ett femtiotal barn, två skolklasser, till följd av sin cancer – varje år. Det är en fruktansvärd sjukdom både för de barn som drabbas, och för deras anhöriga.

Barncancerfonden har som den enskilt största finansiären av barncancerforskning i Sverige länge fungerat som ett nav i kampen mot barncancer. De spelar en central roll i att bekämpa sjukdomen, och har nästan uteslutande finansierats av stöd från privata givare och företag, både stora och små. Därför tänker vi fortsätta att skänka pengar, 5 % av vår vins under 2020 kommer att gå till barncancerfonden. Vill ni vara med och skänka finner ni vår insamling här. Kom ihåg, alla gåvor är viktiga, stora som små.