Bäst i test elscooter 2022? Nedan listar vi de bästa elscootrarna (elsparkcykel / el kickbike / fatscooters / fatbikes) på marknaden. Detta har vi gjort genom att sammanfatta tester på marknaden och även genom att använda vår kunskap här på Lantzen. Första gången du köper elscooter finns det en del att tänka på. Därför har vi skrivit ihop vår elscooterguide som kan vara bra att gå igenom innan köp. Värt att nämna är också att alla elscootrar på den här sidan inte är tillåtna att köra i trafiken och det är därför viktigt att kontrollera detta om du har tänkt att använda fordonet i trafiken, läs mer om regler här. Om du redan har den tekniska kunskapen kan du scrolla direkt ned och läsa vår bäst i test elscooterguide nedan. Vi försöker alltid lista de butiker med lägst priser

Elsparkcykel

En elsparkcykel, eller elscooter som de också kallas, är ett smidigt och billigt transportmedel. Dessa har blivit väldigt populära, mycket tack vare Voi och andra scooter-uthyrare. Om du kör elsparkcykel regelbundet tjänar du in inköpskostnaden snabbt jämfört med att använda dig av uthyrningstjänsterna. Vissa elsparkcyklar är klassade som cyklar och således gäller då samma regler som för en vanlig cykel.

Uppföljaren till världens mest sålda elsparkcykel!

bästa elsparkcykeln

Xiaomi Mi Electric Scooter 1S

Xiaomi Mi 1S är uppföljaren till en av världens mest sålda elsparkcyklar Xiaomi M365.

Xiaomi M365 tog världen med storm för några år sedan och det finns en anledning till det, hög kvalitet, snyggt förpackad och oslagbart pris. Uppföljaren 1S har allt som M365 har fast i ett förfinat format. Xiaomi 1S har begåvats med en display vilket var en av de få sakerna som saknades på M365. Dessutom har denna elsparkcykeln uppgraderat KERS-system, förbättrade däck, förbättrade lampor och bättre batterisystem.

Stödjer smartphone app for att se aktuell information och statistik.

Xiaomi är en mycket kompetent elsparkcykel med ett lågt pris som vi rekommenderar! Detta är den bästa elsparkcykeln för dig som vill ha en otroligt mångsidig och prisvärd elsparkcykel. Det finns bättre elsparkcyklar på marknaden men i denna prisklassen är det svårt att hitta något bättre.

Det finns flera kopior på Xiaomis elsparkcyklar som ser liknande ut. Vi rekommenderar att du undviker dessa då det är omöjligt att veta kvalitén på de komponenter som dessa levereras med så som batteri, bromsar etc.

Externa test: Den tidigare Xiaomi M365 fick många priser och fina recensioner. Denna modellen kommer prestera ännu bättre!

Specifikationer:
Märke & Modell: Xiaomi Mi Electric Scooter 1S
Maxhastighet: 25 km/h
Räckvidd: upp till 30 km
Vikt: 12.5 kg
Maxlast: 100 kg
Motor:  250 watt
Batteri:  7.65 Ah (36 V, Li-Ion)
Bromsar: Elektrisk + mekanisk (skivbroms bak)
Re-generativa bromsar: Ja
Hjul: 8.5″ fälg, luftfyllda däck
Fjädring: Luftfyllda däck
Laddningstid: 5 timmar
Ram: Aluminium
Hopfällbar:  Ja
Vattenresistent: Ja, IP54 klassad
Pris: från ca 3 900 kr

Finns att köpa hos EltraRobotexperten, CDON, Webhallen eller Amazon.

Xiaomi 1S finns nu även i en nordic utgåva (20 km/h) som ska vara laglig att köra i Sverige. Den hittar du här.

Användaromdömen:

Genomsnittligt omdöme: 4 (1 omdömen)
Prisvärd och enkel!

Köpte denna då vår bil gick sönder och jag kör fram och tillbaka till jobbet vilket tar max 15 min.
Den känns robust men är ändå rätt lätt att bära med sig.
Lätt att manövrera och stadig platta att stå på. Bra med fram och bakljus samt reflexer på sidor etc.
Enda minus – Den tål inte regnväder så bra som jag hade önskat, IP54 klassad.

Omdöme av Xiaomi 1S
Ditt namn?
Rubriken på ditt omdöme?
Klicka här för att skriva omdöme!

Nyhet!

Eltra 67

Eltra 67 är Eltras senaste elsparkcykel. Detta är en rejäl elsparkcykel både när det kommer till prestanda och vikt. Med en motoreffekt på 500 watt, en räckvidd på 50 km och en maxhastighet på 30 km/h är detta en elsparkcykel som spelar i en högre liga än t.ex. Xiaomi 1S.

Eltra säger själva att denna elsparkcykel “kommer från världen av hyrscootrar och använder samma teknik för att skydda komponenterna”. Detta kan vi bara hålla med om. Ingen annan elsparkcykel har lika hög IP klassning vad vi känner till, IP67. Detta innebär att Eltra 67 ska vara betydligt bättre på att klara av vatten och smuts än de andra elsparkcyklarna. Eltra 67 ser dessutom ut att vara rejält byggd, väldigt likt vissa hyrscootrar på den svenska marknaden. Detta innebär att den förmodligen är en av de mer hållbara elsparkcyklarna på marknaden.

Nackdelen som kommer med detta är att den blir väldigt tung, hela 22 kg. Detta är alltså inte en elsparkcykel som du vill gå runt och bära på, men om du vill ha en rejäl elsparkcykel för pendling, kan vi bara rekommendera Eltra 67.

Specifikationer:
Märke & Modell: Eltra 67
Maxhastighet: 30 km/h
Räckvidd: upp till 50 km
Vikt: 22 kg
Maxlast: 130 kg
Motor:  500 watt
Batteri: 16 Ah (36 V, Li-Ion)
Bromsar: Trumbromsar
Re-generativa bromsar: –
Hjul: 10″ fälg, luftfyllt framdäck, punkteringsfritt bakdäck
Fjädring: Ja, fram
Laddningstid: 4-6 timmar
Ram: –
Hopfällbar:  Ja
Vattenresistent: Ja, IP67 klassad
Pris: Ca 9 500 kr

Kolla in Eltras hemsida för mer information om Eltra 67.

Användaromdömen:

Inga omdömen.
Omdöme av Eltra 67
Ditt namn?
Rubriken på ditt omdöme?
Klicka här för att skriva omdöme!

En ny favorit hos Inokim!

Inokim Quick 4

Detta är Inokims senaste tillskott och här sätter Inokim en hög ribba för vad en bra elsparkcykel innebär.

Quick 4 har en 600 watt stark motor i bakhjulet som har en direkt acceleration och som har en toppfart på 40km/h. En smart funktion är att i displayen kan toppfarten justeras. Quick 4 erbjuds i två olika alternativ där det är storleken på batteriet varierar, Super 16Ah eller Hero 13Ah.

Denna elsparkcykel från Inokim är riktigt trevlig med mycket bra komfort med dess 10″ stora luftfyllda däck och en unik fjädring både fram och bak. En ny display som vi inte sett hos Inokim tidigare som är väldigt bra, det är inga problem vid direkt solljus och det finns många smarta funktioner så som farthållare, ställbar toppfart och trippmätare.

Inokim har valt att montera trumbromsar både fram och bak på denna elsparkcykel. Bromsarna är tillräckliga för denna elsparkcykeln och med tanke på att trumbromsar är näst intill underhållsfria är det ett mycket hållbart och bra val av Inokim.

Läs vårt fullständiga test: Inokim Quick 4

Specifikationer:
Märke & Modell: Inokim Quick 4 – två modeller – Super / Hero
Maxhastighet: 40 km/h
Räckvidd: upp till 70 / 45 km
Vikt: 21.5 / 20.5 kg
Maxlast: 120 kg
Motor:  600 watt
Batteri:  16 / 13 Ah (52 / 52 V, Li-Ion)
Bromsar: Trumbromsar fram och bak
Hjul: 10″ fälg, luftfyllda däck
Fjädring: Ja, fram och bak
Laddningstid:  7 / 5 timmar
Ram: Aluminium
Hopfällbar:  Ja
Pris: Ca 14 990 / 13 490 kr

Kolla in Inokim Nordic för mer information om Inokim Quick 4.

Med vår rabattkod får du just nu Inokims elektriska däckpump vid köp en Quick 4. Den vanligast orsaken till att en elsparkcykel blir obrukbar är punktering av ett däck och detta orsakas allt som oftast av felaktigt däcktryck. Få enkelt koll på däcktrycket i dina däck med Inokims elektriska smarta däckpump. Mer info hittar du här

Om du vid köp av en Quick 4 anger denna rabattkod får du Inokims elektriska smarta däckpump till ett värde av 899:-

  Användaromdömen:

  Inga omdömen.
  Omdöme av Inokim Quick 4
  Ditt namn?
  Rubriken på ditt omdöme?
  Klicka här för att skriva omdöme!

  Om du vill ha det värsta!

  inokim-ox-super-elsparkcykel

  Inokim OX

  Inokim erbjuder en rad olika elsparkcyklar inom segmentet för de större 10″ däcken och med kraftfullare motorer.

  Inokim OX finns i flera varianter med olika motoreffekter, från 700 watt upp till 1000 watt. Alltså är detta en extremt kraftfull elsparkcykel oavsett vilket alternativ du väljer. Motorn sitter monterad i bakhjulet. Förutom effekten skiljer även batteristorleken på de olika varianterna. Det mest påkostade modellen har en räckvidd på upp till 100 km, vilket är bland det bästa i klassen.  

  Detta är en riktigt häftigt modell som är till för dig som söker det värsta och det bästa. Justerbar fjädring både fram och bak tillsammans med en riktigt kraftfull motor gör detta till ett riktigt bekvämt pendlarfordon samtidigt en fruktansvärt rolig och lekfull elsparkcykel.

  Den kraftfulla motor kan få upp elsparkcykeln i otroliga 45 km/h och det är viktigt att ha rejäla bromsar och detta har Inokim OX. Med den underhållsfria trumbromsen fram och skivbromsen bak är det inga problem att få stopp på den. De har valt bort den regenerativa bromsen då den typen av broms inte är nog effektiv för denna kraftfulla elsparkcykel.

  Vinnande design: Inokim OX har blivit tilldelad pris av Red Dot för dess genomtänkta design som speglar elsparkcykels smidighet och robusthet.

  Läs vårt fullständiga test: Inokim OX

  Specifikationer:
  Märke & Modell: Inokim OX – tre modeller – Super / Hero / ECO
  Maxhastighet: 45 / 45 / 35 km/h
  Räckvidd: upp till 100 / 45 / 40 km
  Vikt: 28 / 26 / 25 kg
  Maxlast: 120 kg
  Motor:  1000 / 1000 / 700 watt
  Batteri:  21 / 13 / 13 Ah (60 / 60 / 48 V, Li-Ion)
  Bromsar: Trumbroms fram och skivbroms bak
  Hjul: 10″ fälg, luftfyllda däck
  Fjädring: Ja, fram och bak
  Laddningstid: 11 / 6 / 5 timmar
  Ram: Aluminium
  Hopfällbar:  Ja
  Pris: Ca 22 500 / 18 500 / 14 990 kr

  Kolla in Inokim Nordic för mer information om Inokim OX.

  Användaromdömen:

  Inga omdömen.
  Omdöme av Inokim OX
  Ditt namn?
  Rubriken på ditt omdöme?
  Klicka här för att skriva omdöme!

  xiaomi-pro-2-elsparkcykel

  Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2

  Xiaomi Pro 2 är en större och kraftfullare version av Xiaomi 1S. Storleken gör att den är bekvämare att köra med större ståplatta. Den har allt som 1S har så som display, stöd att koppla till mobilen, KERS system och så vidare.

  Pro 2 är utrustad med en 300 watt stark motor till skillnad från 1S 250 watt motor. Detta innebär att denna elscooter accelererar bättre och är roligare att köra.  Även batteriet är större, vilket gör att Pro 2 versionen har en räckvidd på upp till 45 km, vilket är mycket imponerande.

  Xiaomi Pro 2 har fina luftfyllda däck som slukar ojämnheter bättre än stötdämpande scootrar med solida däck. Detta gör att denna elscooter är mycket bekväm att köra.

  Xiaomi Pro 2 är en värdig uppgradering till de mindre Xiaomi elsparkcyklarna. Den har bättre prestanda och något högre pris.

  Specifikationer:
  Märke & Modell: Xiaomi MI electric scooter Pro 2
  Maxhastighet: 25 km/h
  Räckvidd: upp till 45 km
  Vikt: 14.2 kg
  Maxlast: 100 kg
  Motor:  300 watt
  Batteri: 12.8 Ah (37 V, Li-Ion)
  Bromsar: Elektrisk + mekanisk
  Re-generativa bromsar: Ja
  Hjul: 8,5″ fälg, luftfyllda däck
  Fjädring: Luftfyllda däck
  Laddningstid: 8.5 timmar
  Ram: Aluminium
  Hopfällbar:  Ja
  Vattenresistent: Ja, IP54 klassad
  Pris: Ca 5 500 kr

  Finns att köpa hos EltraE-Wheels, RobotexpertenCDON, Webhallen eller Amazon.

  Användaromdömen:

  Inga omdömen.
  Omdöme av Xiaomi M365 Pro
  Ditt namn?
  Rubriken på ditt omdöme?
  Klicka här för att skriva omdöme!

  Lång räckvidd

  eltra premium


  Eltra Premium

  Eltra kommer från Stockholm och har lanserat elsparkcykar på den svenska marknaden. Deras elsparkcyklar är kraftfulla och passar dig som vill ha ett fordon med hög prestanda och lång räckvidd.

  Eltra Premium finns i två versioner, det som skiljer dem är räckvidden och motoreffekten.

  Motorn som har en effekt på 500 watt tar dig enkelt fram på de flesta ställen även i brant lutning. Stora däck och fjädrad fram bäddar för hög komfort.

  Modellen är trots det stora batteriet överraskande smidig och lätt att bära med sig vid hopfällt läge.

  Läs vårt fullständiga test: Eltra Premium Plus

  Specifikationer:
  Märke & Modell: Eltra Premium Light / Plus
  Maxhastighet: 45 km/h (kan strypas till lägre hastighet)
  Räckvidd: Upp till 30/60 km
  Vikt: 20 kg
  Maxlast: 120 kg
  Motor: 350/500 watt
  Batteri:  10.4 Ah 36V / 15.6 Ah 48V
  Bromsar: Skivbromsar fram och bak
  Hjul: 10″ fälg luftfyllda däck
  Fjädring: Fram
  Laddningstid: 5-9 timmar
  Ram: 
  Hopfällbar: Ja
  Vattenresistent: Ja, IP54 klassad
  Pris: 10 990 kr

  Kolla in Eltrascooter för mer information.

  Användaromdömen:

  Genomsnittligt omdöme: 4.17 (6 omdömen)
  Grym scooter!

  Stabil och stark som en oxe!

  Bra kvalitet och grym support

  Min Premium + gör mig aldrig besviken! Går som ett spjut oavsett väder. Känns bra att köpa av ett svenskt företag också. 10/10!

  6 omdömen «1 of 3»
  Omdöme av Eltra Premium
  Ditt namn?
  Rubriken på ditt omdöme?
  Klicka här för att skriva omdöme!


  Ninebot by Segway MAX G30/G30D

  En efterlängtad nyhet från Ninebot! Max G30 är en större elsparkcykel från Ninebot. Den är utrustad med stora rejäla däck som slukar ojämnheter och ökar livslängden. Däcken är luftfyllda för en ökad komfort men är utrustad med ett extra gelélager på insidan för att motverka punktering.

  Motorn är placerad i bakhjulet vilket kan många gånger vara en fördel i uppförsbackar. Batteripaketet är placerad i golvet på elsparkcykeln vilket innebär en låg tyngdpunkt och bidrar till trygga köregenskaper.

  Ninebot Max G30 är som sagt en rejäl elsparkcykel, detta innebär att den är bekväm och trygg att köra. Den förväntade livslängden är också betydligt längre än dess syskon, ES1/2 och M365. Den stora nackdelen är att den är tung vilket innebär att du inte vill bära med dig den några längre sträckor.

  Även utrustad med belysning fram och bak, samt display.

  Uthyrningstjänsten Tier använder sig av bland annat denna elsparkcykel. Om du är ute efter ej rejäl, hållbar elsparkcykel och inte har ont av att den är något tyngre rekommenderar vi G30 starkt. Finns i två version, G30 och G30D. Skillnaden är maxhastigheten som ligger på 25 respektive 20 km/h.

  Specifikationer:
  Märke & Modell: Ninebot by Segway KickScooter Max G30/G30D
  Maxhastighet: 20/25 km/h
  Räckvidd: 65 km
  Vikt: 19.5 kg
  Maxlast: 100 kg
  Motor: 350 watt (nominell)
  Batteri: 15.3 Ah (36 V, lithium)
  Bromsar: Trumbroms fram, elektrisk bak
  Hjul: 10″ fälg, luftfyllda däck
  Fjädring: Luftfyllda däck
  Laddningstid: 6 timmar
  Ram: Aluminium
  Hopfällbar: Ja
  Vattenresistent: Ja, IPX5 klassad
  Pris: Ca 9 500 kr

  G30 Finns att beställa till bra pris hos RobotexpertenCDON eller Amazon

  G30D Finns att beställa till bra pris hos Robotexperten eller CDON

  Användaromdömen:

  Genomsnittligt omdöme: 4 (2 omdömen)
  Bra

  Har en Xiamio 365 PRO som jag älskar. Köpte nu denna o den är riktigt bra. Dom stora däcken gör att den är riktigt stabil på vägen. Skön att köra kommer nog dock att trimma den lite 😀

  Bra köp

  Väldigt nöjd, Kan köra långt, och går väldigt bra på cykelvägar. Dock blir den lite “klen”/långsam i uppförsbackar. Men väldigt bra räckvidd. Vilket är ett stort + då jag kör denna till jobbet.

  Omdöme av Ninebot MAX G30
  Ditt namn?
  Rubriken på ditt omdöme?
  Klicka här för att skriva omdöme!

  Otroligt prisvärd

  bästa elsparkcykeln


  Xiaomi Mi Electric Scooter Essential

  Xiaomi Mi Electric Scooter Essential är en billigare version av den mycket kompetenta elsparkcykeln Xiaomi 1S. Skillnaden mellan de båda elsparkcyklarna sitter i batteristorleken. Detta betyder att Essential har något lägre räckvidd och topphastighet. Förutom detta är Xiaomi Essential samma kompetenta elsparkcykel som 1S.

  Vilken av elsparkcyklarna som passar dig bäst beror helt enkelt på hur långt du kommer att köra. Värt att tänka på är också att räckvidden på din elsparkcykel beror på hur den körs och kommer att minska när batteriet slits. Därför bör du köpa en elsparkcykel med längre räckvidd än vad du behöver.

  En annan fördel med Xiaomi Essential är att den är laglig att framföra i trafiken då topphastigheten är 20 km/h och motoreffekten inte överstiger 250 watt.

  Externa test: Den tidigare Xiaomi M365 fick många priser och fina recensioner. Denna modellen kommer prestera än bättre!

  Specifikationer:
  Märke & Modell: Xiaomi Mi Electric Scooter Essential
  Maxhastighet: 20 km/h
  Räckvidd: upp till 20 km
  Vikt: 12 kg
  Maxlast: 100 kg
  Motor:  250 watt
  Batteri:  5.10 Ah (36 V, Li-Ion)
  Bromsar: Elektrisk + mekanisk (skivbroms bak)
  Re-generativa bromsar: Ja
  Hjul: 8.5″ fälg, luftfyllda däck
  Fjädring: Luftfyllda däck
  Laddningstid: 3.5 timmar
  Ram: Aluminium
  Hopfällbar:  Ja
  Vattenresistent: Ja, IP54 klassad
  Pris: Ca 3 000 kr

  Kolla in Robotexperten, Webhallen eller CDON för mer information om Xiaomi Essential.

  Användaromdömen:

  Genomsnittligt omdöme: 3.5 (2 omdömen)
  Hastighetsbegränsing

  Hej Peter,
  Du har förmodligen din elsparkcykel i en mode som begränsar hastigheten. Det ska gå att ändra topphastighet genom att dubblelklicka.

  Dålig prestanda

  Snygg och enkel design men den går absolut inte i 20km/h utan 15km/h. I lättare uppförsbackar endast 7-10km/h. Värt att lägga runt 1.000kr till för en något mer kompetent scooter.

  Omdöme av Xiaomi Essential
  Ditt namn?
  Rubriken på ditt omdöme?
  Klicka här för att skriva omdöme!

  Kraftfull med breda däck

  widewheel elsparkcykel


  Mercane WideWheel PRO

  Mercane WideWheel PRO är en kraftfull elsparkcykel med extra breda däck, som ger den ett häftigt utseende mer likt en motorcykel.

  Denna elsparkcykel har prestanda som liknar moped mer än en elsparkcykel. Effekten ligger på totalt 1000 watt, 500 watt på var hjul. Detta gör att denna elsparkcykel inte har några som helst problem att ta sig upp för branta backar. Räckvidden ligger på upp till 70 km, vilket är långt jämfört med de flesta andra elsparkcyklar. 

  Dämpning både fram och bak, kompenserar för de punkteringsfria däcken och ger god körkomfort. Fordonet är även utrustat med rejäla skivbroms fram och bak, vilket gör att den bromsar snabbt och säkert.  

  Utöver detta är den utrustad med belysning fram och bak och display. För att starta den behövs, till skillnad från många andra elsparkcyklar, nycklar. Detta kan vara en stor fördel när den parkeras på allmänna platser.

  Externa test: WideWheel har fått fina omdömen på ett flertal tester.

  Specifikationer:
  Märke & Modell: Mercane WideWheel PRO
  Maxhastighet: 20 km/h / 40 km/h
  Räckvidd: upp till 70 km
  Vikt: 25 kg
  Maxlast: 120 kg
  Motor:  1000 watt (2 x 500 watt)
  Batteri:  15 Ah (48 V, Li-Ion)
  Bromsar: Skivbroms fram och bak
  Re-generativa bromsar: Ja
  Hjul: 8″ fälg, punkteringsfria däck
  Fjädring: Fjädrad både fram och bak
  Laddningstid: 4 – 6 timmar
  Ram: 
  Hopfällbar:  Ja
  Vattenresistent: Ja, IPX-4 klassad
  Pris: Ca 14 990 kr

  Kolla in E-Wheels för mer information om WideWheel PRO.

  Användaromdömen:

  Inga omdömen.
   
  Omdöme av WideWheel PRO
  Ditt namn?
  Rubriken på ditt omdöme?
  Klicka här för att skriva omdöme!

  Välkonstruerad elscooter

  elscooter

  Inokim Light

  Denna elsparkcykel ligger i en hög prisklass för att vara såpass liten som den är. Du får dock vad du betalar för då Inokim Light är en högkvalitativ elscooter. Denna scooter finns i två versioner, 250 watt eller 350 watt motor. Viktigt att tänka på är att endast versionen med 250 watt klassas som cykel.

  Externa test:  Betyg 3.8/5 av externt test som skriver: “There are lighter, and more powerful models out there for sure, but across all the criterias of speed, power and portability, the Inokim Light does its job fairly well.”

  Läs vårt fullständiga test: Test av Inokim Light 2

  Specifikationer:
  Märke & Modell: Inokim Light
  Maxhastighet: 20/35 km/h
  Räckvidd: 35 km
  Vikt: 14 kg
  Maxlast: 100 kg
  Motor:  250/350 watt
  Batteri: 10.4 Ah (36 volt, LG Li-Ion)
  Bromsar: trumbroms fram och bak
  Hjul: 8.5″ fälg, luftfyllda däck
  Fjädring: Luftfyllda däck
  Laddningstid: 4-5 timmar
  Ram: Aluminium
  Hopfällbar: Ja
  Pris: 9 200 kr

  Kolla in Inokim Nordic för mer information och bra priser på Inokim Light. 

   

  Användaromdömen:

  Inga omdömen.
  Omdöme av Inokim Light
  Ditt namn?
  Rubriken på ditt omdöme?
  Klicka här för att skriva omdöme!

  Bra elsparkcykel


  Unagi - The Model One E500

  Unagi – The Model One, kallad elsparkcyklarnas iphone, är en exklusivt designad elsparkcykel.

  The model one E500 är en dual motor elsparkcykel med en 250 watts motor på varje hjul, totalt har alltså denna elsparkcykel 500 watt. Detta betyder mycket kraft.

  Byggd i exotiska material som kolfiber magnesium och silikon ser den annorlunda ut än alla andra elsparkcyklar på marknaden. The Model One köper du inte på grund av dess specifikationer utan på grund av dess unika design och känsla.

  Externa test:  Citerat från Electrek: The scooter is simply beautiful, it’s hard to find a better way to describe it. The flowing lines, the silicone deck, the shape of the handlebars. It looks like what Apple would design if it ever made an electric scooter.

  Specifikationer:
  Märke & Modell: Unagi The Model One E500
  Maxhastighet: 25 km/h
  Räckvidd: 25 km
  Vikt: 12 kg
  Maxlast: 120 kg
  Motor: 250 watt i backhjul + 250 watt i framhjul (nominell)
  Batteri: 9.0 Ah (36 V, lithium)
  Bromsar: Elektrisk regenerativ + mekanisk
  Hjul: 7.5″ fälg, solida gummi däck
  Fjädring: Stötdämpande däck
  Laddningstid: 4-5 timmar
  Ram: Aluminium och kolfiber
  Hopfällbar: Ja
  Vattenresistent: Ja, IP54 klassad
  Pris: Från 10 500 kr

  Finns att beställa till bra pris på Robotexperten.

   

  Användaromdömen:

  Inga omdömen.
  Omdöme av Unagi E500
  Ditt namn?
  Rubriken på ditt omdöme?
  Klicka här för att skriva omdöme!

  Nyhet från Ninebot!


  Ninebot by Segway E22E

  Ännu en nyhet från välkända Ninebot by Segway, nu har ES1 fått sig ett uppgradera version döpt till E22E. Där tillverkaren har lyssnat på sina kunder och gjort denna modellen ännu bättre.

  För att göra denna elsparkcykel mer stryktålig har Ninebot ersatt fjädringen från ES2 till att montera slanglösa stötdämpande däck både fram och bak på 9″ fälgar. Genom att begränsa hastigheten till 20 km/h och monterat reflexer på sidorna och bak är denna modellen mer laglig för den svenska marknaden.

  Ytterligare ett framsteg gällande trafiksäkerhet och laglighet är LED-lyset fram och bak. Ninebot E22E har också ett tydligt bromsljus samt en ringklocka. Som vanligt på Ninebots modeller kommer denna elscooter med en mängd olika funktioner, 3 olika körlägen, display, IPX4 klassad, ABS, Cruise Control, anti-theft alarm och synkas med app i mobilen.

  Finns möjlighet att köpa till ett extra batteri som ökar räckvidden till 45 km.

  En mycket komplett elsparkcykel som håller vad de lovar till ett slagkraftigt pris.

  Specifikationer:
  Märke & Modell: Ninebot by Segway KickScooter E22E
  Maxhastighet: 20 km/h (25 km/h med extra batteri)
  Räckvidd: 22 km (möjlig att uppgradera till 45 km med extra batteri)
  Vikt: 13.5 kg
  Maxlast: 100 kg
  Motor: 300 watt (nominell)
  Batteri: 5.1 Ah (36 V, lithium)
  Bromsar: Regenerativ elektrisk + mekanisk
  Hjul: 9″ fälg fram och bak med punkteringsfria däck
  Fjädring: Stötdämpande däck
  Laddningstid: 3.5 timmar
  Ram: Aluminium
  Hopfällbar: Ja
  Vattenresistent: Ja, IPX4 klassad
  Pris: 5 100 – 5 800 kr

  Kolla in CDON eller Robotexperten för mer information och bra priser på denna Ninebot elscooter. 

  Användaromdömen:

  Genomsnittligt omdöme: 1 (1 omdömen)
  INGEN SUPPORT ALLS

  NÄR D ET HÄNDER NÅGOT, DET FINNS INGEN NCHANS ATT FÅ HJÄLP,SANSLÖST

  Omdöme av Ninebot ES2
  Ditt namn?
  Rubriken på ditt omdöme?
  Klicka här för att skriva omdöme!

  Premium elscooter

  Egret Ten V3 10"

  Egret är ett tyskt scooter märke som bygger elsparkcyklar i en högre prisklass jämfört med de flesta andra scooter märken. Egret Ten är en premium elscooter, detta märks inte bara på priset, även kvalitetskänslan är på topp. Precis som andra kvalitets scootrar som Ninebot G30 är Egret Eight tyngre än de många andra modeller. Detta innebär att den är tung att bära med sig.

  När det gäller prestanda finns det inget att klaga på hos Egret Ten. Elsparkcykeln har pigg acceleration och ligger stadigt och fint på vägen. Tack vare att styret går justera i höjdled passar denna scooter även för personer som är kortare eller längre än medel. Utrustad med belysning fram och bak samt display för att visa aktuell hastighet.

  Perfekt för dig som ställer höga krav på dina prylar. Egret Ten känns dock inte lika nytänkande och häftig som Inokim OX. Jämfört OX känns Egreten nästan lite gammal och tråkig. Detta till trots är detta en bra elsparkcykel som vi gillade när vi provkörde den.

  Läs vårt fullständiga test: Test av Egret Ten V3

  Specifikationer:
  Märke & Modell: Egret-TEN V3 X
  Maxhastighet: 30 km/h
  Räckvidd: 42 km
  Vikt: 17 kg
  Maxlast: 100 kg
  Motor:  500 watt
  Batteri: 10.6 Ah (48 V, Li-Ion)
  Bromsar: Skivbromsar fram och bak
  Hjul: 10″ fälg, luftfyllda däck
  Fjädring: Stora luftfyllda däck
  Laddningstid: 70 % på 2 timmar (100%, 6 h)
  Ram: Aluminium
  Hopfällbar:  Ja
  Pris: Ca 16 000 kr

  Kolla in Amazon för mer information och bra priser på Egret Ten V3.

  Användaromdömen:

  Inga omdömen.
  Omdöme av Egret Ten-V3
  Ditt namn?
  Rubriken på ditt omdöme?
  Klicka här för att skriva omdöme!

  Om du vid köp av en Quick 4 anger denna rabattkod får du Inokims elektriska smarta däckpump till ett värde av 899:-

   Elsparkcykel Barn

   Här listar vi de bästa elsparkcyklarna anpassade för barn. En elsparkcykel som är barnanpassad är förstås mindre än en normal elsparkcykel, men ofta har de även något lägre topphastighet och räckvidd.

   barn-elsparkcykel

   E-Wheels E2S Junior

   E2S är E-Wheels egna elsparkcykel anpassade för barn. Detta kan vara ett bra alternativ om du inte vill kompromissa med prestanda och räckvidd. Passar ungdommar som är 125-150 cm långa.

   Topphastigheten är 20 km/h, men den kan också spärras till 15 km/h vid köp. Räckvidden är specificerad på upp till 23 km, vilket är mer än dubbelt så mycket som för E8 och E10. Även motoreffekt är högre, vilken ligger på 250 watt.

   Däcken är luftfyllda vilket är bra för komforten, men innebär att det finns risk för punktering.

   Specifikationer:
   Märke & Modell: E-Wheels E2S Junior
   Rekommenderad ålder: Barn med längd på 125-150 cm
   Maxhastighet: 15/20 km/h (Väljs vid köp)
   Räckvidd: upp till 23 km
   Vikt: 10 kg
   Maxlast: 70 kg
   Motor:  250 watt
   Batteri:  6.6 Ah (36V Lithium)
   Bromsar: Elektrisk fram + mekanisk skivbroms bak
   Re-generativa bromsar: 
   Hjul: 8.5″, luftfyllda däck
   Fjädring: Luftfyllda däck
   Laddningstid: 
   Ram: Aluminium
   Hopfällbar:  Ja
   Vattenresistent:
   Pris: från ca 2 990 kr

   Finns att köpa hos E-Wheels

   Användaromdömen:

   Inga omdömen.
   Omdöme av E2S Junior
   Ditt namn?
   Rubriken på ditt omdöme?
   Klicka här för att skriva omdöme!

   Ninebot-e10-barn-elsparkcykel

   Ninebot by Segway E10

   Ninebot E10 är en bra elsparkcykel utvecklad för barn i åldrarna 8-14 år. Topphastigheten ligger på 16 km/h, men det finns också en inställning som sänker toppfarten till 10 km/h för nybörjaren. Den klarar förare upp till 50 kg. 

   Motoreffekten ligger på 200 watt, vilket är 50 watt lägre än den normala elsparkcykeln. Detta gör att den upplevs som snällare.

   Batteriet är mindre än vanligt, vilket gör att elsparkcykeln har kortare räckvidd än en vanlig elsparkcykeln. Men det gör också att den blir betydligt lättare och smidigare att hantera för ett barn.

   Däcken är solida vilket gör att de blir lite stötigare, men du slipper också besväret med punkteringar.

   Specifikationer:
   Märke & Modell: Ninebot by Segway E10
   Rekommenderad ålder: 8-14 år
   Maxhastighet: 16 km/h
   Räckvidd: upp till 10 km (40 minuter)
   Vikt: 8.4 kg
   Maxlast: 50 kg
   Motor:  200 watt
   Batteri:  2.55 Ah
   Bromsar: Elektrisk + mekanisk fotbroms
   Re-generativa bromsar: Ja
   Hjul: 7″ fram, 6″ bak, solida däck
   Fjädring: Stötdämpare fram
   Laddningstid: 4 timmar
   Ram: Aluminium
   Hopfällbar:  Ja
   Vattenresistent: Ja, IPX4 klassad
   Pris: från ca 2 800 kr

   Finns att köpa hos Robotexperten

   Användaromdömen:

   Inga omdömen.
   Omdöme av Ninebot E10
   Ditt namn?
   Rubriken på ditt omdöme?
   Klicka här för att skriva omdöme!

   Ninebot-e8-barn

   Ninebot by Segway E8

   Ninebot E8 är lillebror till E10 och speciellt utvecklad för barn i åldrarna 6-12 år. Finns i färgerna rosa och blå. Topphastigheten ligger på behagliga 14 km/h men det finns också en inställning som sänker toppfarten till 10 km/h för nybörjaren.

   Motoreffekten ligger på 200 watt precis som för E10, vilket är lägre än för en vanlig elsparkcykel, men tillräckligt för de yngre. Även batteriet är samma som för E10, vilket innebär en räckvidd på upp till 10 km, eller 40 minuter.

   Specifikationer:
   Märke & Modell: Ninebot by Segway E8
   Rekommenderad ålder: 6-12 år
   Maxhastighet: 14 km/h
   Räckvidd: upp till 10 km (40 minuter)
   Vikt: 7.9 kg
   Maxlast: 50 kg
   Motor:  200 watt
   Batteri: 2.55 Ah
   Bromsar: Elektrisk + mekanisk fotbroms
   Re-generativa bromsar: Ja
   Hjul: 7″ fram, 6″ bak, solida däck
   Fjädring: Stötdämpare fram
   Laddningstid: 4 timmar
   Ram: Aluminium
   Hopfällbar:  Ja
   Vattenresistent: Ja, IPX4 klassad
   Pris: Ca 2 500 kr

   Finns att köpa hos Robotexperten

   Användaromdömen:

   Genomsnittligt omdöme: 5 (1 omdömen)
   elscooter

   jag har faktiskt en sån rosa men min är likadan fast kör 25-30km/h

   Omdöme av Ninebot E8
   Ditt namn?
   Rubriken på ditt omdöme?
   Klicka här för att skriva omdöme!

   Fatscooter / Fatbike

   Fatscooters har blivit ett fenomen den senaste tiden och det är enkelt att förtstå. Lätta att köra, miljövänliga och bokstavligen riktigt FETA. Dessa scootrar är betydligt större än en elsparkcykel och har därför högre motoreffekt.

   Billig fatscooter!

   fatscooter


   X-Pro FATBOY

   Oerhört prisvärd fatscooter. En fatscooter är en tuff elscooter som blir allt vanligare på marknaden. Detta är enkelt att förstå då de är bekväma och lätta att använda.

   Topphastigheten är hela 40 km/h men med en mer lagom hastighet på 20 km/h kommer du upp till 40 km på en laddning.

   Med väl tilltagna hydrauliska/mekaniska bromsar fram och bak är X-Pro Fatboy ett säkert fordon.

   Ledbelysning ingår.

   Dock saknar denna fatscooter CoC-certificat och går därmed inte registrera som moped. Därmed är den inte laglig att framföra i trafik.

   Specifikationer:
   Märke & Modell: X-Pro FATBOY
   Max hastighet: 40 km/h
   Räckvidd: 40 km
   Vikt: 60 kg
   Maxlast: 200 kg
   Motor: 1000 watt
   Batteri: 12 Ah, 60 Volt (Lithium)
   Bromsar: Skivbroms fram och bak
   Hjul: 8″ fälg, luftfyllda däck
   Fjädring: Nej
   Laddningstid: 6 timmar
   Ram:
   Hopfällbar: Nej
   Pris: ca 10 000 kr

   Kolla in motorsweden.se för mer information och bra priser på denna fatscooter

   Användaromdömen:

   Inga omdömen.
   Omdöme av X-Pro Fatboy
   Ditt namn?
   Rubriken på ditt omdöme?
   Klicka här för att skriva omdöme!

   Mäktig!


   OBG Rides- Svensk fatscooter

   Cool elscooter från svenska OBG Rides som garanterat kommer få folk att vända på sig. Denna elscooter presterar inte bara när det gäller utseende utan också när det gäller specifikationerna. Motoreffekt på hela 1000 watt och räckvidd på upp till 60 km säger det mesta. Denna beast klarar dessutom stigningar på upp till 20 grader. Får framföras i upp till 25 km/h på cykelbanor och gångbanor om det finns lyktor, reflexer, ringklocka och bromsar monterat samt trafikförsäkring. Den räknas då som moped klass 2 (körkort, traktorkort eller mopedkörkort krävs).

   Specifikationer:
   Märke & Modell: OBG Rides elscooter
   Max hastighet: 25/45 km/h
   Räckvidd: upp till 30-60 km beroende på batterival
   Vikt: 60 kg
   Maxlast: 200 kg
   Motor: 1 000 watt
   Batteri: ( 48 V)
   Bromsar: Skivbromsar fram och bak
   Hjul: 18″ fälg, luftfyllda däck
   Fjädring: Tillval
   Laddningstid: 5-7 timmar
   Ram: Oskarvad stålram
   Hopfällbar: Nej
   Pris: 14 999 kr

   Kolla in CDON för mer information och bra priser på OBG Rides.

    

   Användaromdömen:

   Inga omdömen.
   Omdöme av OBG Rides
   Ditt namn?
   Rubriken på ditt omdöme?
   Klicka här för att skriva omdöme!

   Mopedklassad fatbike!

   fatbike

   Gardeney Fatbike

   Fatbike som lagligt kan framföras på allmän väg som moped klass 1. En fatbike är förmodligen inte den smidigaste elmopeden att åka på men den väcker garanterat uppmärksamhet.

   Utrustad med allt en elmoped behöver vara utrustad med fast i fatbike-format.  Bland annat utrustad med stötdämpare fram och bak, blinkers, signalhorn, stor LCD-skärm med all viktig information.

   Det du bör tänka på när du köper denna och de flesta andra fatbikes är att du betalar framförallt för den coola designen. Levereras med 2 års garanti så att du ska vara trygg med ditt köp.

   Specifikationer:
   Märke & Modell: Gardeney fatbike
   Typ: Moped klass 1 (45 km/h)
   Vikt: 51 kg
   Motor: 1 500 watt
   Batteri: 12 Ah (Litiumbatteri)
   Bromsar: Skivbroms fram och bak
   Fälg: 9.5″
   Räckvidd: —
   Laddningstid: —
   Portabelt batteri: Ja
   Pris just nu: Ca 13 000 kr 

   Kolla in hemfint.se för mer information om denna fatbike.

   Användaromdömen:

   Inga omdömen.
   Omdöme av Gardeney Fatbike
   Ditt namn?
   Rubriken på ditt omdöme?
   Klicka här för att skriva omdöme!