Lantzen testar

Här hittar du alla våra senaste tester av elmopeder, elscootrar och elcyklar. Vi utför alla våra tester själva och är noga med att både påpeka de positiva såväl de negativa egenskaperna med respektive fordon. Allt för att du ska hitta det rätta fordonet för dig! Vill du ha en kortare sammanfattning och möjlighet att jämföra fordonen, kika då på sidorna Bäst i test elmoped, Bäst i test elscooter och Bäst i test elcykel. Vill du läsa på mer och utöka din tekniska kunskap om respektive fordon rekommenderar vi att du kolla in vår Elmopedguide, Elscooterguide eller Elcykelguide.


Test av Viarelli GT1E

27/7/2019

Vi på Lantzen har fått förmånen att provköra Viarelli GT1E hos Motorsweden i Göteborg. En billig elmoped som dessvärre inte imponerade på oss.

Läs mer

Test av Viarelli Supermotard

28/7/2019

Viarelli har äntligen kommit med Supermotard Electric, en robust och välbyggd elmoped i crossutförande.

Läs mer

Test av Viarelli Piccolo

20/7/2019

Vi på Lantzen har fått förmånen att provköra Viarelli Piccolo hos Motorsweden i Göteborg. En billig elmoped som förvånade positivt. 

Läs mer

Test av Viarelli Monztro Electric

21/7/2019

I sommarhettan fick vi möjligheten att provköra Viarelli Monztro Electric. Monztro som är en av Viarellis tidigare storsäljande premiummoped har fått en uppdatering i from av elektrisk drift. 

Läs mer

Test av Super SOCO TC

23/6/2020

Vi på Lantzen har varit och provkört Super SOCO TC. Denna klass 1 elmoped är lite starkare och grövre byggd än den billigare versionen SOCO TS. Men hur står den sig gentemot andra elmopeder? 

Läs mer

Test av NIU MQi+ Sport

20/5/2020

Hos Scooterhuset i Göteborg har vi fått möjligheten att prova NIUs elmoped MQi+. NIU MQi+ finns i Sport och i Pro version och vi fick prova den lite mer påkostade av de två versionerna, Sport. En välbyggd elmoped som hamnar i NIUs mellansektion.

Läs mer

Test av Viarelli Vincero Litium

9/11/2019

Vi har provkört Viarelli Vincero Litium hos Motorsweden. En stilren klass 1 elmoped med mycket kraft.

Läs mer

Test av Evess Capri

28/6/2020

Vi har varit och träffat August på Evess för att provköra deras nya elmoped Evess Capri. En snygg elmoped i en modern tappning av den klassiska vespan. Men hur är det med prestandan?

Läs mer

Test av NIU UQi GT Sport

26/4/2020

Vi har haft nöjet att provköra NIUs nyaste modell, NIU UQi GT Sport. Förväntningarna var höga men vi blev ändå positivt överraskade. En elmoped som vi varmt rekommenderar! 

Läs mer

Test av Egret Ten V3

15/6/2020

Under våren fick vi möjlighet att under ett par veckor låna en Egret-TEN V3 X av den tyska scooter tillverkaren Urban-electrics. 

Läs mer

Test av Inokim Light 2

22/11/2020

Inokim är ett gediget och välkänt märke inom elsparkcykelbranschen och vi har haft möjligheten att testa Inokim Light 2. En robust elsparkcykel som vi på Lantzen rekommenderar att köpa.

I slutet av testet hittar du en unik rabattkod.

Läs mer

Test av Eltra Urban

9/7/2020

Eltra Urban är Eltras minsta elsparkcykel. Den är utrustad med en 350 watts motor och har en topphastighet på hela 35 km/h. Under testet imponerades vi av helheten men den har även vissa svagheter.

Läs mer