Lantzen testar

Här hittar du alla våra senaste tester av elmopeder, elscootrar och elcyklar. Vi utför alla våra tester själva och är noga med att både påpeka de positiva såväl de negativa egenskaperna med respektive fordon. Allt för att du ska hitta det rätta fordonet för dig! Vill du ha en kortare sammanfattning och möjlighet att jämföra fordonen, kika då på sidorna Bäst i test elmoped, Bäst i test elscooter och Bäst i test elcykel. Vill du läsa på mer och utöka din tekniska kunskap om respektive fordon rekommenderar vi att du kolla in vår Elmopedguide, Elscooterguide eller Elcykelguide.


None

Test av Viarelli Monztro Electric

I sommarhettan fick vi möjligheten att provköra Viarelli Monztro Electric. Monztro som är en av Viarellis tidigare storsäljande premiummoped har fått en uppdatering i from av elektrisk drift. 

Läs mer
None

Test av Viarelli Piccolo

Vi på Lantzen har fått förmånen att provköra Viarelli Piccolo hos Motorsweden i Göteborg. En billig elmoped som förvånade positivt. 

Läs mer
None

Test av Viarelli Supermotard

Viarelli har äntligen kommit med Supermotard Electric, en robust och välbyggd elmoped i crossutförande.

Läs mer
None

Test av Viarelli GT1E

Vi på Lantzen har fått förmånen att provköra Viarelli GT1E hos Motorsweden i Göteborg. En billig elmoped som dessvärre inte imponerade på oss.

Läs mer
None

Test av NIU UQi GT Sport

Vi har haft nöjet att provköra NIUs nyaste modell, NIU UQi GT Sport. Förväntningarna var höga men vi blev ändå positivt överraskade. En elmoped som vi varmt rekommenderar! 

Läs mer
None

Test av Viarelli Vincero Litium

Vi har provkört Viarelli Vincero Litium hos Motorsweden. En stilren klass 1 elmoped med mycket kraft.

Läs mer
None

Test av Inokim Light 2

Inokim är ett gediget och välkänt märke inom elsparkcykelbranschen och vi har haft möjligheten att testa Inokim Light 2. En robust elsparkcykel som vi på Lantzen rekommenderar att köpa.

I slutet av testet hittar du en unik rabattkod.

Läs mer
None

Test av Egret Ten V3

Under våren fick vi möjlighet att under ett par veckor låna en Egret-TEN V3 X av den tyska scooter tillverkaren Urban-electrics. 

Läs mer
None

Test av Eltra Urban

Eltra Urban är Eltras minsta elsparkcykel. Den är utrustad med en 350 watts motor och har en topphastighet på hela 35 km/h. Under testet imponerades vi av helheten men den har även vissa svagheter.

Läs mer
None

Test av NIU UQi Pro

Vi har haft nöjet att provköra NIUs minsta elmoped, NIU UQi Pro (även kallad NIU U-pro). Vid första anblick ser denna moped oerhört liten ut, men även om du är lång åker du bekvämt på UQi Pro. 

Läs mer
None

Test av Inokim Quick 4

Inokim Quick 4, vidareutveckling av Inokims elscooter Quick 3. En rolig elsparkcykel med hög komfort som vi tror kommer bli minst lika populär, om inte mer populär än Quick 3. 

Läs mer
None

Test av NIU NQi Sport

Vi på Lantzen har varit och provkört NIU NQi Sport, även kallad NIU N-sport. En hyllad elmoped som fått höga betyg av många testpaneler. Bland annat blev den korad som som bästa elmoped av M3 2019. Men är den så bra som alla påstår?

Läs mer