Om ossLantzen logo

Hemsidan Lantzen.se startades 2018 och drivs av Lantzen AB med organisationsnummer: 559252-1263.

Vi på Lantzen har ett stort intresse för det senaste och det bästa inom enklare eldrivna transportmedel och vill sprida vidare vår kunskap till dig. Vårt mål är att skapa en samlingsplats med information och recensioner om allt från elcyklar, cykeltillbehör och elscootrar/ elsparkcyklar till guider om elmopeder med mera.

Under 2024 har vi på Lantzen bestämt oss för att skänka 5 procent av vår vinst till barncancerfonden. Vi uppmanar våra besökare att också vara med och bidra till detta viktiga arbete. Besök vår insamling här.

Har du någon fråga eller synpunkt, kontakta oss gärna via vårt formulär.

Elsparkcykel från prisbelönta Inokim
Elsparkcykel från prisbelönta Inokim

Populär elmoped från NIU
Populär elmoped från NIU

Samarbeta med Lantzen

Lantzen är en affiliatesida där vi får provision på att du som besökare till denna sida använder våra länkar när du gör ett köp från någon av våra samarbetspartners. Du som kund förlorar alltså inte något på att gå via oss, utan hjälper oss att utveckla och arbeta vidare med Lantzen. Det är med omsorg vi har valt ut de butiker och företag vi har valt att samarbeta med.

Vi har själva valt ut de produkter vi väljer att marknadsföra på vår hemsida och de produkterna vi väljer att topplista inom en viss produktkategori väljs ut delvis genom att vi själva testar produkterna, att vi tar del av vad andra personer på olika forum tycker om produkter och att vi läser olika tester och recensioner på nätet.

Om du är intresserad av att samarbeta med oss eller synas på vår hemsida ber vi dig kontakta oss.